Vores

Historie

om Wiggers ejendomme

Wiggers

Familienavnet ”Wiggers” og ”Svendborg” har hørt sammen igennem mere end 150 år. I starten var der en klædefabrik, der hvor Svendborg rådhus ligger i dag. I 1938 blev bygningen, som vi i dag kender som Wiggers Gaard på Torvet, bygget, og her blev der frem til 1991 solgt tøj af Wiggers familien. Butikslokalerne blev herefter udlejet.

Allerede tilbage i 1970 opkøbte Johan Bille Wiggers sin første udlejningsejendom, en mindre ejendom med 3 lejligheder, der stadigvæk er at finde i ejendomsporteføljen. Dermed startede Wiggers Ejendomme ApS op.

Udlejning af lejligheder og erhvervslejemål i Svendborg er vokset støt gennem årene, og med flere og flere store ejendomme centralt placeret i gågaderne i Svendborg blev Wiggers Ejendomme ApS hurtigt stedet, hvor lokale henvendte sig for at få en god lejlighed i centrum af Svendborg.

Med årene og den voksende ejendomsportefølje blev der oprettet egen vicevært-  og serviceafdeling. I dag er der beskæftiget 3 fagudannede håndværkere samt kontorpersonale til at servicer og tage godt vare på lejerne hos Wiggers Ejendomme ApS. Derudover benyttes en række lokale samarbejdspartnere som der trækkes på, når opgaverne ikke kan løses af egne håndværkere.

I foråret 2021 efter mere end 50 år som direktør, for Wiggers ejendomme, ønskede Johan, at tække sig mere tilbage og en direktør (Gert Andersen) blev ansat til at stå for den daglige drift. Ejerskabet gik samtidig videre til Johan Wiggers 3 sønner, Peter, Søren og Christian Wiggers der i fælleskab ejer virksomheden, og der driver selskabet vider i Johans ”ånd”.

Wiggers Ejendomme ApS råder over mere end 150 lejemål, hvoraf omkring halvdelen er lejligheder og resten er erhvervslejemål og P-pladser. Dermed er Wiggers Ejendomme ApS den største privatejede udlejningsvirksomhed i Svendborg.

© Copyright - Wiggeres Ejendomme ApS 2024