Vores

Historie

om Wiggers ejendomme

Wiggers

Familienavnet ”Wiggers” og ”Svendborg” har hørt sammen igennem mere end 150 år. I starten var der en klædefabrik, der hvor Svendborg rådhus ligger i dag. I 1938 blev bygningen, som vi i dag kender som Wiggers Gaard på Torvet, bygget, og her blev der frem til 1991 solgt tøj af Wiggers familien. Butikslokalerne blev herefter udlejet.

Allerede tilbage i 1970 opkøbte Wiggers sin første udlejningsejendom, en mindre ejendom med 3 lejligheder, der stadigvæk er at finde i ejendomsporteføljen. Dermed startede Wiggers Ejendomme ApS op.

Udlejning af lejligheder og erhvervslejemål i Svendborg er vokset støt gennem årene, og med flere og flere store ejendomme centralt placeret i gågaderne i Svendborg blev Wiggers Ejendomme ApS hurtigt stedet, hvor lokale henvendte sig for at få en god lejlighed i centrum af Svendborg.

Med årene og den voksende ejendomsportefølje blev der oprettet egen vicevært-  og serviceafdeling. Nu er der beskæftiget 3 fagudannede håndværkere samt kontorpersonale til at tage godt vare på lejerne hos Wiggers Ejendomme ApS. Der udover benyttes en række lokale samarbejdspartnere som der trækkes på, når opgaverne ikke kan løses af egne håndværkere.

I dag råder Wiggers Ejendomme ApS over ca. 100 lejemål, hvoraf omkring halvdelen er lejligheder og resten er erhvervslejemål og P-pladser. Dermed er Wiggers Ejendomme ApS den største privatejede udlejningsvirksomhed i Svendborg.